Hela Eurogamer-redaktionen verkar ha någon slags kollektiv baksmälla såhär några dagar efter alla E3-konferenser. Vi skrev hundratals nyhetsartiklar, vi summerade alla presentationer bara några timmar efteråt och vi har livechattat med er kära läsare. Det var otroligt kul, och tack för att ni följde med oss in i den galna E3-världen! Nu återvänder vi till vardagen, och den här helgen spelar vi detta:

Andréas Göransson

I helgen ska jag spela Mirror's Edge: Catalyst! E3 är över, jag har massor med semester kvar, så tanken är att börja beta av backloggen. Och vad är inte en bättre start än Faiths senaste äventyr? Det blir säkerligen lite Pokémon med. Det är hög tid att värma upp inför Sun/Moon

Adam Holmberg

Jag ska spendera helgen med Spiders kommande Science Fiction-rollspel The Technomancer. Varit intresserad av detta ett tag då jag gärna vill prova på ett rollspel som kanske inte har en enorm AAA-budget bakom sig. Ska bli spännande att se hur det är! Ska även fortsätta spela Zelda: Twilight Princess HD som jag glömt bort helt.

Jonas Pettersson

Så jag sitter med Doom, samtidigt som Guild Wars 2 kräver mer levlande och Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och Batman: Arkham Origins sitter och blänger på mig med enormt besvikna blickar. Det har minst sagt varit extra svårt nu under E3 att få någon form av spelande gjort, men helgens planer ser åtminstone ut att inkludera bearbetning av min outtömliga backlog.

Robert Arveteg

Om jag ska spela Guild Wars 2 nu i helgen? Japp! Tredje vingen i raiden är öppen och hypen för att levla upp min nya karaktär har förstärkts ytterligare. Det kommer dessutom bli mer Destiny då der verkar som om vi kommer få en ny Moments of Triumph att klara av inför nästa expansion.

Malin Granberg

E3 är officiellt över, jag är galet trött och jobbet kallar på mig. Tänker sätta mig med något som inte kräver för mycket av mina sega reflexer, och då blir Anno 2205 finfint at chilla med innan jag drar till Malmö i två veckor på söndag.

Jerry Fogselius

Jag ska äntligen, äntligen ge mig i kast med Uncharted 4! Efter att ha ägnat den senaste tiden åt att bygga en rejäl hemmabio, med en projektor som otroligt nog har accepterbart input lag (20-nånting millisekunder), är det dags att premiärspela på den nya duken. Och vad vore bättre att börja med än världens just nu snyggaste spel? Grafik är inte allt, men jag misstänker att jag kommer dregla mer över scenerna i Uncharted 4 när de spelas upp på monsterduken, än om jag skulle dra igång valfritt PS2-spel...

Jimmy Andersson

Jag har spenderat de senaste dagarna bland majestätiska norska fjordar och kommer göra så även i helgen, så vad passar då bättre än att spela 3DS? Ja att fiska kanske, men jag har en endaste rättegång kvar att lösa i det allra första Phoenix Wright-spelet så jag struntar i naturen. I remaken jag lirar finns det dock ett pussel precis innan finalen där man ska blåsa i den inbyggda mikrofonen och det verkar som den gått sönder och bara reagerar när den själv vill. Jag får leta upp ett norskt bergstroll som får hjälpa mig pusta å stånka så jag, efter 40 timmars speltid, äntligen kan lägga spelet åt handlingarna.

Gabriel Eriksson Sahlin

Jag trodde aldrig att jag skulle återvända men här sitter jag och har planerat att spela The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited: The Dark Brotherhood hela helgen. Återigen är jag fast och jag älskar det. Recension kommer snarast!

Niklas Alicki

Känns lite märkligt att återvända till sin vanliga backlog med spel när man upplevt några dagar med mer spelannonseringar än vad man trodde var möjligt, men nu sitter jag här och stirrar på mina spelmaskiner igen. Förhoppningsvis kan jag fortsätta utforska Touissant i Witcher 3-expansionen Blood & Wine, och så har jag på sistone känt att min Xbox behöver lite kärlek så jag hoppar nog in i Forza Horizon 2 eller Sunset Overdrive när möjligheten ges.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.