E3 är över och vi har alla lite blandade känslor kring det. Vi har alla våra favoriter och våra personliga hatobjekt. Adam är så klart bitter på det mesta, precis som vanligt, och kommer därför under kvällens stream avreagera sig i form av avslitna lemmar i nya Doom.

För att göra det lite extra intressant så kommer vi inte heller veta vems lemmar som slits av. Adam kommer nämligen att spela på Ultra Nightmare. Ryktet går att Adam även har införskaffat sig en kamera så ni tittare ska få extra nöje med att följa hans förvridna ansiktsuttryck under timmens gång.

Streamen drar igång ikväll den 19/6 kl 20.00. Du som vill se den kan antingen se den här i inlägget efter att streamen startat eller på vår youtube-kanal där du även kan prenumerera på vår kanal för att inte missa något.

See you in hell!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)