I en liten impulsiv Q&A på Twitter om Horizion: Zero Dawn, med studions egna Mathijs De Jonge, bekräftades det att spelet även kommer inkludera mindre exotiska djur. Det kommer nämligen finnas ett helt normalt ekosystem med allting från gäss och fisk till vildsvin och kaniner. Dessa kan du jaga, sälja och även äta.

Så ta fram din pilbåge och din mekaniska beagle, den 27 februari är det dags att jaga!

2
1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.