Overwatch rekommenderades varmt av Robert i hans recension, men alla är verkligen inte lika glada på det. Förra veckan berättade Blizzard om att spelet upplevde serverproblem, vilket medförde svårigheter att logga in. Dagen efter tycktes problemet vara löst, men nu har det framkommit att problemen kvarstår.

Förutom problem med att logga in så blir spelare utkastade ur matcher. Ingenting har hittills sagts om det är fråga om en ddos-attack, men enligt en tweet ser det ut som att hackergruppen Lizard Squad tar på sig skiten.

Detta har dock inte bekräftats av Blizzard, så i nuläget inväntar vi ytterligare uppdateringar.

Tack, VG247.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.