Har du sett Warcraft-filmen ännu? Trots ett något svalt intresse i USA så säljer filmen riktigt bra internationellt, framförallt i Kina, och har nu dragit in 377 miljoner dollar över hela världen. Det må inte låta mycket i jämförelse med giganter som Marvels filmer eller Star Wars men detta gör filmen till den bäst sålda tv-spelsrullen någonsin.

I jämförelse sålde Prince of Persia: The Sands of Time (den horribla filmen alltså) för 336 miljoner dollar. Och med tanke på att hela 200 miljoner av det Warcraft dragit in är i Kina verkar det finnas ett intresse framförallt utanför staterna för Duncan Jones fantasyspektakel.

Regissören själv tog till twitter där han bekräftade att han gärna återvänder om en uppföljare blir av:

"If it becomes an option, I'd love to," svarade han. "Don't think we are quite there yet, but on the way, and doing good," skrev han i en annan tweet. "I'm desperate to do Taurens. We'll just have to wait and see if we get the chance," fortsatte han.

Hoppas du på en uppföljare och vad vill du då se i den?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.