Vi må å ena sidan inte ha fått någon mer information om Playstation 4 Neo på E3, till skillnad mot Microsofts upphottade Xbox One med arbetstiteln Project Scorpio, men om vi ska lita på rykten så har vi nu i alla fall en prislapp.

Det är en branschinsider som kallar sig för Tidux som menar att Neo kommer kosta 399 euro/dollar/pund och alltså få samma prislapp som originalmaskinen gick på när den släpptes. Tidux har tidigare visat sig besitta information som stämmer men oavsett så är detta ett rykte fram till att Sony själva bekräftar priset. Oavsett blir det spännande att se vad vi har att se fram emot.

Kommer du köpa en Playstation 4 Neo?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.