Det har tidigare viskats om att Nintendos kommande konsol NX kommer använda sig av fysisk spelmedia i form av kassetter, men detta har aldrig kunnat backats upp av annat än lös spekulation. Tills nu, kanske.

I ett patentdokument rörande stekheta The Legend of Zelda: Breath of the Wild står det nämligen att spelet kommer släppas på både skivor och kassetter, vilket alltså kan peka på att den sen tidigare bekräftade NX-versionen av spelet kan komma att spelas på kassett. Huruvida det här är en viktig ledtråd eller bara en miss från Nintendos sida återstår att se, men så fort ni vet mer vet ni vart ni ska titta. Här, alltså.

Tack, My Nintendo News.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Lucas Jones

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare.