Vissa moddar är bara för bra för att vara sanna. Som den här Seinfield-modden till Doom 2

I modden har utvecklaren Kenner designat hela Jerrys lägenhet i det gamla spelet.

"After over 100 hours of work, I present to you Seinfeld.wad; a replica of Jerry Seinfeld's Apartment from his hit sitcom, Seinfeld!" skrev Keener på YouTube "There are many custom textures and sprites to bring you the full experience of being inside Jerry's Apartment, inside Doom 2! Each sprite has audio clips and death animations! Have fun slaughtering the gang relentlessly in this wad about nothing!"

Vill du ta del av denna bisarra, tillika fantastiska, modd så kan du ladda ner den här. Annars blir det ingen soppa till dig!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg