Vi har inte riktigt kunnat släppa E3 än så under veckan publicerade vi några av våra favoritgrejer från mässan. Dessutom fick vi äntligen ta en stor titt på Mighty No. 9 som äntligen (?) kom ut i veckan. Men nu är midsommarhelgen här och stora delar av redaktionen passar på att vara lite lediga i diverse sommarstugor och regniga partytält. Har vi tid över för tv-spel kan det bli något av detta:

Malin Granberg

Jag tog semester för denna helg, 25 grader och och solen skiner (periodvis). Med mina konsoler hemma i Umeå kommer jag på min höjd spela någon match Hearthstone på plattan under tiden jag smälter till en bubblande pöl på den skånska playan. Hoppas ni får en bra helg!

Gabriel Eriksson Sahlin

Äntligen en helg ledig från Liseberg! Eftersom jag inte firar midsommar kommer alla dagar spenderas framför symaskinen. Det är inte långt kvar tills NärCon men på något hörn blir det mer Overwatch med laget Team Turnip!

Jonas Pettersson

Om inte världens mirakel inträffar så kommer helgen att bli garanterat spelfri då jag helt enkelt inte kommer vara på hemmaplan. Istället kommer ett par böcker att få desto mer välförtjänt uppmärksamhet.

Robin Stjernberg

Med tanke på att jag kommer vara bortrest hela helgen försvinner mina drömmar om att nörda Overwatch. Istället får det bli en släng Animal Crossing: New Leaf som jag nyligen plockat upp igen efter det legat och samlat damm i nästan två års tid. Måste samla ett par fiskar till, och dekorera staden med lite nya vackra vägar, och designa om mitt hus och... ja, en jävla massa helt enkelt. Åh vad jag glömt hur härligt mysigt Animal Crossing är.

Jerry Fogselius

Midsommar och något så analogt som krocket står först på menyn, men senare i helgen kommer jag troligtvis slappna av med några rundor Rainbow Six Siege. Inget annat multiplayerspel har fångat mig lika hårt det senaste året. Det är verkligen en uppfriskande känsla att behöva smyga och samarbeta med lagkamraterna i denna förstapersonsskjutare, när det fullkomligt svämmar över av hetsiga "run-and-gun"-spel i samma genre! All makt åt Siege, vår befriare.

Adam Holmberg

Jag ska fira midsommar med min Totodile i Johto-regionen när jag dammar av mitt 3DS för att spela lite Pokémon SoulSilver. En fantastisk nyversion av den bästa Pokémon-generationen. Faktum är att det fortfarande är det Pokémon-spel för DS/3DS som använder den nedre skärmen på bästa sätt. Plus att förmågan att ha sin Pokémon gåendes bakom sig som i gamla klassiska Pokémon Yellow gör det knappast värre. Gör detta i fler spel, Game Freak!

Niklas Alicki

Ända sedan jag recenserade Mirror's Edge Catalyst har jag flytit runt planlöst i min backlog och inte riktigt fastnat för något särskilt. Jag älskar The Witcher 3 Blood and Wine förbehållslöst, men jag vill dra ut på det mer. Jag har provat lite Battleborn, spelat lite Forza Horizon 2 och funderat på att ta mig in i Bloodborne igen. Men vet ni? Det blir nog liiiite mer Overwatch. Kolla när jag streamar några matcher på söndag förresten!

Vad spelar ni i helgen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.