Svenska spelstudion Morgondag har tidigare släppt det högst avkopplande indiespelet Rymdresa, ett poetiskt äventyr där du glider omkring i rymden och letar efter resurser för att kunna överleva. Nu har duon Kim Gunnarson och Vendela Carlberg Larsson via Kickstarter låtit utannonsera deras nästa titel: imprint-X. Premissen i spelet beskrivs såhär:

One day an AI woke up on an Asteroid Base. It sent out swarms of Nano Bots that attacked the people of the base, flew into their world and infected them with just a glance, planting Wardens in their minds. A robotic virus raged!

Spana in den första trailern här nedanför:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).