Fyra nya Mass Effect-böcker är på väg

Första ute i augusti.  

Mass Effect: Andromeda må inte komma förrän början av nästa år, men i väntan på att återigen ge oss ut i rymden får vi några böcker att läsa.

Fyra nya Mass Effect-böcker är nämligen på väg, tänkta att brygga gapet mellan trilogin och Andromeda.

1

"The novels will act as prequel and sequels to the events in the games and will become part of the overarching Mass Effect saga. They will focus on key characters and answer the many questions fans have been asking," skriver utgivaren Titan Books.

Första boken släpps nu i augusti och skrivs av den prisbelönta sci-fi-författaren N. K. Jemisin som nominerades till både en Huho Award och en Nebula Award för hennes debutroman The Hundred Thousand Kingdoms.

Första boken: Mass Effect Andromeda Initiation (eller Andromeda Initiativ, hemsidan är lite oklar) släpps som sagt i augusti medan de kommande två böckerna släpps i mars och september 2017. Den sista boken ska skrivas av Mass Effect: Andromedas creative director Mac Walter och släppas i mars 2018.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Purfärska bilder från The Nathan Drake Collection

Årets mest efterlängtade remaster, någon?

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading