The Legend of Zelda: Breath of The Wild imponerade stort på oss alla och premiären (i mars) känns på tok för långt bort. Och enligt Michael Pachter, okänd branschanalytiker, kommer spelet vara en bidragande faktor till att Nintendo kommer att bokstavligen kränka NX-konsoler på löpande band.

Han menar att Nintendo kommer att sälja tio miljoner NX-enheter, enbart tack vare Zelda. Detta har han sagt till Gamertag Radio:

"I think probably only Wii U owners will buy Zelda, but I think everybody who buys an NX will absolutely buy it, and I think it will sell them 10 million consoles pretty quickly. Zelda looked great. I mean, it really looks like a good game".

Däremot kommer Breath of The Wild inte öka försäljningen av Wii U, vilket i sig inte är så konstigt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.