Att tunga AAA-titlar måste sälja i groteska mängder för att gå runt är i sig ingen nyhet, och The Legend of Zelda: Breath of the Wild är inget undantag - tvärtom.

Spelet måste nämligen krängas i två miljoner exemplar för att vara ekonomiskt lönsamt. Detta enligt ett statement från självaste Shigeru Miyamoto på ett aktieägarmöte (via Twitter-användaren Cheesemeister):

Ska du köpa nya Zelda?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.