World of Tanks Blitz firar två år

Hurra, hurra!

1

Det är nära nog två år sedan som den primärt mobila titeln World of Tanks Blitz släpptes och till dags dato har över 55 miljoner spelare anslutit sig. Mer än 590 miljoner strider har utkämpats, vilket har resulterat i 5,6 miljoner förstörda stridsvagnar.

"Today, we'd like to take this opportunity to thank each and every one of you for the time you've shared with us," säger global publishing producer Artem Safronov. "We hope you have enjoyed playing the game as much as we have enjoyed making it. It's thanks to your passion and constant feedback that we have made World of Tanks Blitz the game it is today."

Wargaming passar även på att informera om spelets nya uppdatering - update 2.11 - som släpper lös tyska Grille 15 tillsammans med en karta som utspelar sig i hjärtat av Medelhavet. Med detta kommer sex nya fordon, så som Tier VII Sturer Emil och Tier VIII Rgm.-Borsig.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

FeatureAndréas årskrönika 2015

Eurogamers chefredaktör blickar framåt och bakåt.

Recension: Rare Replay

Ett skepp laddat med klassiker.

FeatureFem instrument vi vill ha i Rock Band

Gitarr och trummor är gammalt - ge oss nåt nytt!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading