1

Alexander har rötterna i Stockholm, men bor just nu i på Sveriges framsida - Göteborg. Han var en gång i tiden Brommas största Nintendo-fanboy, men nuförtiden spenderar han tiden med strategispel svårare än skattedeklarationen. Om ett spel inte har en inlärningskurva på minst 15 timmar är det ingen värd investering.

Och idag börjar Alexander som skribent här hos oss. Säg hej!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson