Vissa steamanvändare får Bioshock Remasters gratis

I alla fall om du äger spelet på plattformen sedan innan

1

Tidigare idag kunde vi berätta att Bioshock: The Collection officiellt blivit utannonserat. Vad som senare skett är att 2K Games lagt ut ytterligare information på steams gemenskapskanal. Det vi får reda på här är att de som redan äger spelen på steam kommer få uppgraderingen gratis efter att den släppts. Sår här skriver de:

"And if you already own BioShock, BioShock 2, and/or Minerva's Den on Steam, you will be able to upgrade to the remastered version of the respective title(s) for free after release. It's a circus of values!"

Just nu pågår det dessutom en steamrea, vilket gör att det är ett ypperligt tillfälle att införskaffa sig de gamla godingarna och därför få den uppgraderade versionen på köpet när den väl släpps. Bioshock 1 och 2 går just nu för 3.99€ styck eller 10.51€ som bundle med Infinite på köpet. Helt klart prisvärt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading