Nintendo tar ytterligare steg på internet för locka nya fans till deras magiska värld, alternativt för att behålla de få som är kvar. Senast i raden är en ny Youtube-show som riktar sig till de yngre spelarna som kort och gott heter The Play Nintendo Show.

I första avsnittet får vi följa den härligt entusiastiska Andrew och hans vän, Piranha-plantan Izzy när de går igenom de fem bästa power-upsen i Mario-spelen. Sen blir det fokus på New Super Mario Bros. 2 till 3DS för att locka folk att köpa det fyra år gamla spelet. Det är som sagt för de yngre spelarna, men äldre borde kunna njuta av den varma och distansfulla stämningen.

Kika själva:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.