Den här veckan delade vi ut något så unikt som en "Essentiell" till ett spel. Det händer inte ofta, men när det händer då menar vi det. Läs recensionen av Inside här. Dessutom fick vi en ny medarbetare! Säg hej till till Alexander Ljungqvist!

Andréas Göransson

I helgen ska jag påbörja Ratchet & Clank. Köpte spelet tillsammans med en bunt PXL, så det ska väl göra susen för sinnet. Det blir även att klämma in lite 3DS-timmar med. Sommar är ju den perfekta årstiden för bärbart spelande och monsterjakt.

Petter Hansson Frank

Har åkt till fjälls och kommer faktiskt inte att spela någonting i helgen. Men jag känner fortfarande av sviterna efter att ha plågat mig igenom Tour de France 2016 förra veckan. Så det det ska bli ganska skönt att få koppla ur en helg.

Gabriel Eriksson Sahlin

Mycket av denna helg kommer vara i Twist-hjulet där jag kommer spendera dagen med att neka gamla sedlar. Men efter passen då är det rakt hem för att spela Wildstar! Jag är helt fast och det är ett perfekt MMORPG i väntan på Legion.

Malin Granberg

Är sorgligt nog tillbaka från min mini-semester, men kom hem till rykande nya spel att gräva mig in i. I helgen ska jag alltså börja med att plikttroget spela igenom och recensera Star Ocean: Integrity and Faithlessness, och eftersom jag har en period av JRPGn just nu så kanske jag smyger in några timmar Odin Sphere: Leifthrasir därefter!

Johnny Larsson

Denna helgen ser grabben fram emot. Då blir det Lego Dimensions. Sedan framåt kvällen så kan det bli lite guitar hero live!

Jimmy Andersson

Om jag minns rätt visades spelet Inside upp redan under Xbox Ones avtäckning 2013 - det kan ha vart på E3 samma år - men ända sedan dess har jag suktat efter att få insvepas i det nya mörkret den danska studion Playdead målade upp. Efter att ha läst Niklas fantastiska recension (som du hittar här) har suget knappast minskat, så i helgen drar jag ner persiennerna och ser om det verkligen är LIMBO 2.0.

Niklas Alicki

Efter den fullkomliga knockout till upplevelse som hette Inside så vill jag helst krypa in i något varmt och mjukt. Tänker därför att jag ska återbesöka något så gulligt som Unravel. Sedan fortsätter så klart min besatthet i Overwatch, och lyckas jag få in lite Battleborn i det blir jag en nöjd människa. The time of backlog gaming är upon me helt enkelt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Fler artiklar av Niklas Alicki

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

EssentielltRecension: Inside

Läs inte recensionen, gå och spela spelet istället.

RekommenderatRecension: Odin Sphere: Leifthrasir

Bakom tidernas kanske konstigaste undertitel döljer sig rent guld

RekommenderatRecension: Ratchet & Clank

Recensionen med influenser av texten baserad på förhandstitten av spelet baserat på filmen baserad på spelet.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?