Den här dåren klarar hela Dark Souls 3 utan att ta en enda smäll

Proffs 2.0.

Tidigare skrev vi om spelaren som klarade Dark Souls 3 på under två timmar, och en annan som spöade en av spelets svåraste bossar utan att ta någon skada alls. Men nu har en ännu sjukare spelare visat upp musklerna.

Det är Twitcharen FaraazKhan som klarar av hela Dark Souls 3 utan att ta någon skada alls, på två timmar och 19 minuter. Han vägrade dessutom att använda sköldar, pilbågar, magi eller buggar. Holy shit!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading