Sci-fi storsäljaren Pacific Rim från 2013 har länge haft en uppföljare planerad, men nu har vi datumet att markera i kalendern. Den 23 februari 2018 fylls biograferna åter igen med gigantiska robotar och farliga Kaijus.

Filmen regisseras av Steven S. DeKnight (Daredevil Säsong 1) medans Guillermo Del Toro tar producentsitsen. Stjärnan John Boyega från Star Wars: The Force Awakens tar rollen som Stacker Pentecosts (Idris Elba) son och leder oss in ännu en härlig Robot mot Kaiju fight. Mer om handlingen vet vi inte men vi håller ett öga öppet för ännu mer info.

Är du redo?

Pacific rim

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Fler artiklar av Gabriel Eriksson Sahlin