Persona 5. Du skulle kommit ut december 2014 bara för att bli uppskjutet till våren 2015. Nej? okej... hösten 2015, vintern 2015, våren 2016, sommaren 2016. Till sist blev det hösten 2016 i Japan. USA blev garanterad vintern 2016 men nu har det blivit uppskjutet igen.

Efter att Atlus lovat ett datum under E3:2016 har Persona 5 blivit försenat förhoppningsvis den sista gången. Istället för december 2016 säger nu hemsidan den 14 februari 2017. Detta är dock datumet för USA och vi i europa får helt enkelt vänta i troligtvis ännu ett år.

Om detta datum stämmer blir väntan sammanlagt nästan nio långa år.

persona 5 hemsida
2/14/17... suck

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Fler artiklar av Gabriel Eriksson Sahlin