Sommaren är fylld med ett antal olika reor och snart är det dags för Xbox att vara med. På twitter avslöjade Larry ''Major Nelson'' Hyrb med en trailer att deras ultimata sommarrea börjar den 5 juli.

Det snackas om prissänkningar på 40-60% och ytterligare tio procent avdrag för Xbox guld-medlemmar på en mängd olika spel. I klippet ser vi flera olika titlar som inkluderas i rean. Vi bjuds på allt från Mirror's Edge Catalyst och Doom till Halo 5:Guardians och Dark Souls 3. Fler titlar visas upp redan den 3 juni men all info kommer på Major Nelsons egna blogg om bara tre dagar.

Vilket spel hoppas du på?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.