Wu Hongyu var ett stort fan av Overwatch och det var den titel som han såg fram emot allra mest. Dessvärre omkom han i en tragisk olycka dagen innan spelet släpptes. Vad som hände var att en tjuv stal hans väns motorcykel och han sprang efter. Och nu har Blizzard hedrat honom.

Det är på Lijiang Tower-kartan som Hongyu fått sitt namn ingraverat på en av rymddräkterna. Dessutom står det "Heroes never die" i bakgrunden med kinesiska tecken.

1

Wu Hongyu blev 20 år gammal. Vila i frid.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.