Wii U må inte ha världens största utbud av måste köpa-spel, men en och annan pärla finns trots allt till konsolen. Nintendo-guden och tillika sötaste mannen på jorden, Shigeru Miyamoto verkar dock att vissa lite mindre uppskattade titlar förtjänar vår uppmärksamhet.

I en intervju med Gameinformer lyfter han fram det, i hans ögon, mest underskattade spelet till Wii U:

"I think personally Star Fox is a really fun game if you sit down and play it. I think, for example, an elementary school kid who plays it without any preconceived notions, I think it would be really fun for them. I think it's also really, really fun for siblings to play it together."

I vår recension av Star Fox Zero kallar P-A det för en ojämn upplevelse, så vettefasen om vi kan hålla med dig där, Shigge.

Vilket Wii U-spel tycker du alltför många missat?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg