Nu i början av juli hölls RTX i Austin, Texas, vilket är ett spelevent som hålls av Rooster Teeth. Under evenemanget avtäcktes en mellansekvens från kampanjen i kommande Halo Wars 2, där den mänskliga besättningen ombord Spirit of Fire vaknar upp efter 30 år i kryosömn. Det visar sig inte bli ett trevligt uppvaknande då de välkomnas av the Banished och konflikt uppstår.

Den 21 februari, 2017 är det tänkt att Halo Wars 2 ska lanseras på Xbox One och Windows 10.

Tack, PC Gamer.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.