I höst släpps som bekant FIFA 17 och det är upp till fansen att avgöra vem som ska pryda omslaget.

Valet står mellan FIFA 17-ambassadörerna James Rodriguez (Real Madrid C.F), Anthony Martial (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea FC) och Marco Reus (Borussia Dortmund). Vilka dessa herrar är har jag ingen aning om, men om du har pejl - tveka inte att lämna din åsikt.

"James, Martial, Hazard, and Reus represent exciting, attacking football and epitomize the innovative play that fans can expect in FIFA 17," skriver Nick Channon, Senior Producer för EA SPORTS FIFA. "We're excited to see fans rally around their favorite players and see who they select as the cover star for the franchise, and the footballer who will represent FIFA 17 globally."

Omröstningen startar idag på den officiella hemsidan och stängs den 19 juli klockan 09.59 svensk tid. Du kan rösta en gång per dag, och du kan även använda hashtaggen #FIFA17Hazard för extra röster.

FIFA 17 släpps 29 september till PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 och Xbox One.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.