Red Dead Redemption är forfarande hett, trots att spelet är lastgammalt. Efter gårdagens utannonsering om att spelet kommer till Xbox One (via konsolens bakåtkompatibilitet) har försäljningen ökat med hisnande 6000%.

1

Siffran gäller den vanliga utgåvan. Spelets Game of The Year-version har ökat med 2000%. Folk vill verkligen spela det här.

Försäljningen avser återförsäljaren Amazon.

Red Dead Redemption är tillgängligt på Xbox One från och med fredag 8 juli.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.