Pokémon Go - AR-spelet som är free-to-play och där du fångar Pokémon i "det verkliga livet" - har precis släppts i Japan, Australien, Nya Zeeland och ett släpp på våra breddgrader bör ske inom kort.

Men för de som befinner sig i öst så finns spelet både på App Store och Google Play.

1

Pokémon Go utvecklas av Ingress-studion Niantic Labs och i spelet är vissa Pokémon exklusiva för olika länder. Detta innebär att du kan fånga fickmonster som inte finns här hemma när du är ute och reser, lite som Pokémon-spelens olika regioner.

"Certain Pokémon appear near their native environment - look for Water-type Pokémon by lakes and oceans," har utvecklaren hintat. "Visit PokéStops, found at interesting places like museums, art installations, historical markers, and monuments, to stock up on Poké Balls and helpful items."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons