Så här får du tag på Pokémon GO redan nu

Den supereffektiva lösningen på din olidliga väntan

1

Under natten har Pokémon GO börjat dyka upp runt om i världen (läs här!), men tyvärr får vi svenskar vänta ett tag. Däremot så finns det ett sätt att ta sig runt den här restriktionen ifall du är en Android-användare, nämligen med hjälp av en APK-fil.

Filen finns att ladda ned här, men du behöver tillåta din telefon att installera från andra källor än de betrodda. I det här fallet ska det inte vara någon fara.

Spelet är free to play, men har mikrotransaktioner för att göra det lättare att få tag på pokémons. Dessutom så bör du vara medveten om att spelet suger ut ditt batteri, så vänta med att prova spelet tills du inte behöver telefonen till annat.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading