Att Overwatch ska få nya kartor och karaktärer, det har vi vetat om sedan innan. Det är till och med som så att Blizzard berättat att det finns gömda ledtrådar i spelet och i marknadsföringsmaterialet. Denna ledtråden är dock långt ifrån tydligt.

Den här tweeten sköts nämligen ut från spelets officiella Twitter-konto:

Vad tror du att det är? Nytt vapen eller en ny karaktär? Vi tror på sistnämnda.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.