Ny info kring Civilization VI

Möt Cleopatra och Queen Victoria.

Firaxis Games, skaparna av det hett efterlängtade Civilization VI, har fattat det här med youtube. De är nämligen duktiga på att konsekvent lägga upp nya videos om det kommande strategieposet. Senast i raden får vi veta mer om vad som gör Egypten unika och att deras ledare är ingen mindre än Cleopatra. Förra veckan presenterades vi för Queen Victoria och hur hon kommer styra England med järnhand, samt en video om hur ens trogna byggare fungerar.

Ta en kik själva nedan:

Civilization VI släpps den 21 oktober till PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading