Som ni märker på Eurogamer-redaktionens spelval i helgen har spelbranschen tagit lite sommarlov, så vi har äntligen fått tid över till våra backloggar med spel vi inte hunnit med tidigare. Och visst är det en otrolig tid att vara spelintresserad på just nu när vi längtar efter perioder då vi får återvända till gamla spel?

Johnny Larsson

Denna helgen kommer ägnas åt det nysläppta spelet Legacy of the Beast. Som ett stort Iron Maiden-fan är det ett självklart val och är du som jag så bör du köra det på din iOS- eller Android-telefon!

Jimmy Andersson

Som fan av speedrunners i allmänhet och speedrunners som samlar in pengar till välgörenhet i synnerhet, kommer jag sitta bänkad framför datorn och kolla på Summer Games Done Quick 2016 (länk!). De håller på i en vecka och drar i snitt in en miljon dollar varje gång, vilket är vansinnigt imponerande. Spektaklet avslutas på söndag med världsrekordförsök på Super Metroid och Super Mario RPG. Det tänker jag inte missa!

Malin Granberg

Får se vad jag har tid med denna helg, men kanske jag ska börja sätta mig in i Overwatch ifall jobbet inte dränker mig. Som ett enormt fan av Gordon Ramsay och mat så tänkte jag testa mig på hans nya spel för iOS också, because why not?

Jonas Pettersson

Få se nu, Arkham Origins är varvat och jag tror bestämt att jag närmar mig slutet av finfina Portal 2. Rätt gissat, visst är det backloggen som spökar igen denna helg. Men det är heller inte omöjligt att jag återgår till Doom om det kniper.

Petter Hansson Frank

Hoppas kunna klämma in någon match Overwatch och kanske lite Dota 2. I alla fall om jag hinner bli klar med Pro Cycling Manager som jag recensionskämpar med. Det är dock så pass matigt att jag kan behöva varva med något mer lättillgängligt som just Overwatch.

Robin Stjernberg

I helgen blir det att fortsätta bygga på mitt enorma fängelse i fantastiska Prison Architect (en recension för PS4-versionen dyker upp i dagarna). Senast var jag tvungen att skicka in tio vakter för att bryta upp ett slagsmål, så nu är det totalt kaos. Som den brutala fängelsedirektören jag är så får självklart alla vara inlåsta i sina celler i ett par dagar. Vill du gå på toa? Pfft, skit på golvet, ditt svin!

Andréas Göransson

I helgen ska jag ta ett krafttag med backloggen och rota fram inte mindre än Super Mario 3D World! Det har legat i hyllan ett tag, så det är dags att spela ut det allra sista. I övrigt blir det nog en del Pokémon skulle jag tro.

Percy Oropeza

Denna helg har jag tänkt ta mig an Mighty No. 9. Reaktionerna till Keiji Inafunes andliga Mega Man-uppföljare har minst sagt varit delade. Spelets lansering har också till viss del överskuggats av skandalerna kring Kickstarter-kampanjen. Men det kan väl omöjligt vara sämre än de senare Mega Man X-spelen? Eller?

Jerry Fogselius

Jag fullkomligt avskyr motion blur, då det hindrar mig från att se allt det fina i diverse spelvärldar. Allra värst har det varit i Uncharted 4, där det inte ens har funnits möjlighet att stänga av eländet. Efter höga klagomål från spelare världen över, patchade Naughty Dog emellertid in möjligheten att kasta ut denna vidriga effekt. Nathan Drakes senaste äventyr har därmed återigen blivit spelbart för mig! I helgen ska jag klättra omkring och leta skatter, samtidigt som jag njuter av de fina vyerna som numera faktiskt går att beskåda.

Niklas Alicki

Jag råkade gå loss lite på Xbox-rean och införskaffade Ryse och Fallout 4, vilket är helt vansinnigt eftersom jag har en backlog som senast jag kollade låg på 46 titlar. Nej jag skojar inte, fyrtiosex olika spel jag ämnar att spela innan jag dör. Och värst av allt? Den stängda alphan för Battlefield 1 är igång så jag kommer inte nudda något av spelen i helgen. Kanske nästa helg?

Robert Arveteg

Jag kommer jobba... såatte... :(

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.