Att Pokémon Go drar in en jädra massa stålar är kanske inte helt oväntat. I länder som USA, Australien och Nya Zeeland, där det redan har släppts officiellt, så toppar det alla mobillistorna och är den mest inkomstbringande appen just nu.

Detta enligt App Annie och innebär att Pokémon Go inte bara spöar Mobile Strike och Game of War - Fire Age (som ligger tvåa och trea i USA) men också andra program så som Spotify. Good work, Nintendo!

1

Pokémon Go har inte släpps i Europa ännu men om du inte orkar vänta kan du följa denna guide.

Vilka Pokémon har du fångat, så här långt?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons