Fallout Shelter kommer till PC nästa vecka

Bygg en bunker.

Strax efter E3 förra året släpptes Fallout Shelter, ett litet mobilspel vi kunde underhålla oss i väntan på Fallout 4. Jag personligen såg inte mycket nöje med det vid släpp (läs min recension av Fallout Shelter här) trots att det funkade som lättsamt tidsfördriv.

Nu är Fallout Shelter på väg till datorn, tillsammans med en enorm ny uppdatering och på Fallouts twitter-konto fick vi igår veta att det släpps redan nu i veckan. Exakt vilken dag är oklart, då det inte är sagt vilken tidszon som det syftas på. Men onsdag kanske?

Den nya uppdateringen heter kort och gott 1.6 och introducerar ett nytt combat-system och ger dig möjligheten att skicka ut invånarna på uppdrag. Nya platser, fiender och karaktärer läggs också till och den här uppdateringen ska vara den största hittills.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading