Årets E3 var bra, stundtals riktigt jäkla bra. Och även om Sony möjligtvis hade en bättre presskonferens än sina konkurrenter så hade Microsoft gott om stabila spel att visa upp. För att fira detta har de nu släppt en ny trailer med klipp från spel som Sea of Thieves, ReCore, Gears of War 4 och Forza Horizon 3 - alla spel som kommer inom det närmaste året.

Det är minst sagt en bra tid att lira på Xbox One och Windows 10. Eller vad tycker du?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.