Är du inte redan taggad på The Legend of Zelda: Breath of the Wild så är något fel. Det ser ju hur jäkla fett ut som helst! Och eftersom det trots allt är ett spel med en ordentligt stor öppen värld, till skillnad från sina föregångare, så bestämde sig våra brittiska kollegor för att sätta ihop en video som visar upp en del detaljer du annars kanske missar.

Och visst ser The Legend of Zelda: Breath of the Wild rätt så detaljrikt ut. Eller håller du inte med?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.