19-åriga Shayla Wiggins från Wyoming, USA, spelade Pokémon Go i fredags då hon gjorde en obehaglig upptäckt. Shayla hade nämligen gått ner till floden Big Wind River för att leta efter Pokémon med vatten-element och istället för kulörta fickmonster hittade hon en död man. Han är fortfarande oidentifierad och flöt livlös runt i vattnet. Den lokala polisen misstänker inget brott utan tror snarare att det handlar om en olycka. En förundersökning är igång, dock.

1

Hur Shayla Wiggins mår idag vet vi inte men vi hoppas så klart att detta inte får henne att sluta spela Pokémon Go. För det är ju ändå ett bra spel, trots allt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons