Pokémon GO har blivit ett fenomen. Trots att spelet bara släppts i USA, Australien och på nya Zeeland, så har massvis med fans i Europa laddat ner det (hur kan du läsa här) och påbörjat sin resa för att bli allra bäst.

Och hysterin har även börjat synas på andra ställen, exempelvis Google. Det är Twitter-användaren ZhugeEX som ( via Nintendo Enthusiast ) - genom att avläsa Google Trends - kommit fram till att spelet nu blivit större än porr på den världsledande sökmotorn.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons