Observera att nedanstående material inte är lämpligt på vare sig skola eller arbetsplats.

Det var väl egentligen bara en tidsfråga. Pokémon Go använder din kamera och du kan fotografera vad du vill medan du spelar.

Och detta har internet så klart tagit vara på. Ett gäng spelare (via Kotaku) har nämligen börjat ta nakenbilder i Pokémon Go under och efter de har sex. Den mest populära bilden har fått titeln "WHEN YOU ABOUT TO SMASH BUT POKEMONGO IS LIFE."

Men det är inte den enda bilden som florerar. Detta har blivit lite av ett fenomen som sprids på sociala medier och det finns faktiskt en dedikerad Reddit-tråd för spektaklet - NSFW Pokémon Go Pictures.

Den vanligaste är dock så kallade "snoppbilder" där någon, rakt upp och ner, fotograferat sin penis och ersatt den med en Diglett. Det finns massor av dem på Tumblr, exempelvis här, här och här.

Vissa bilder är dock lite mer säkra för arbetsplatsen. Kolla:

Är din barndom förstörd? Du avgör.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons