Pokémon Go-febern sveper över världen och förutom att gå om porrsökningarna på Google, så har spelet även skapat en egen rätt så bisarr subgenre inom nakenbilder.

Även om spelet officiellt inte är släppt i Sverige (även om det sägs komma inom bara några dagar) har massvis med personer i vårt avlånga land redan börjat att spela.

En av dessa är Pewdiepie som under ett tillfälligt besök i Sverige (det är vad han skriver i alla fall...) jagat Pokémon iklädd militärklädsel och beväpnad med en leksaksarmborst. Pewdiepie är med andra ord lika besatt som oss andra och hur det gick för honom, det kan du se ovan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons