Youtubern Caught On Cam har insett att han inte orkar gå långa sträckor för att kläcka sina Pokémon-ägg. Därför gjorde han ett antal försök för att snabba på processen.

Spelet baseras som bekant på GPS-teknik, vilket innebär att du bland annat inte kan ta med mobilen till gymmet och dra en löprunda där. Inte heller går det att låsa fast telefonen vid ett cykelhjul - mobilen måste helt enkelt röra sig framåt.

Vad han istället upptäckte är att man kan lägga telefonen på en roterande platta. På så vis tror telefonen att du går, om än i en konstig cirkel, och kilometer efter kilometer räknas in för att ägget snabbt ska kläckas.

Vi rekommenderar dock att du faktiskt tar en promenad. Det är trevligare, bättre för hälsan och du kan göra det med en vän. Är du ändå nyfiken på fusket, kolla ovan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (2)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons