Det är lätt att irritera sig på Pokémon Go just nu. Visst, själv är jag en av dem som sprider nyheterna och spelar dedikerat, men det är likväl förståeligt att man helst vill undvika att bli Pokébombad om intresset inte finns.

1

Nu finns ett tillägg i Chrome som gör att du kan blockera alla Pokémon Go-relaterade grejerna i ditt flöde. "PokeGone - Gotta Block Them All", heter det och kommer göra ditt surfande lite mer Pokémon-fritt.

Ladda ner gör du här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons