För drygt en månad sedan släpptes trailern till hett efterlängtade Farming Simulator 17 - spelet som redaktionen är rörande överens om att det är en het kandidat till GOTY.

Nu har Focus Home Interactive gått ut med ett releasedatum och det blir den 25 oktober till PC, Xbox One och Playstation 4. Dessutom kommer ett spelbart demo finnas på Gamescom för de som funderat på ett besök i Tyskland.

I Farming Simulator 17 får vi stifta bekantskap nya området Goldcrest Valley och leka med nya boskap, fordon och även ta del av moddsupport på konsol.

Kolla trailern nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material