Vad spelar vi i helgen (15-17 juli)

Har ni hört talas om Pokémon Go?

Ok så Pokémon Go hände. Nyhetsflödet både på sociala medier och på tv:n har varit full av inslag och vinklar på vad som blivit ett världsfenomen på bara några dagar. Stora delar av redaktionen är givetvis med på hajptåget redan, och är du själv sugen på att kliva på hittar du den ultimata Pokémon Go-guiden här.

Andréas Göransson

Jag kommer att spela Pokémon Go och försöka peta in några timmar tillsammans med Final Fantasy 14. Alla har ju sagt hur himla bra det ska vara, så det är väl på tiden att jag testar det. Ännu ett spel i backloggen som legat där ett tag

Gabriel Eriksson Sahlin

Ledig? Ledig! LEDIG!! Efter sju dagars arbete är det äntligen dags för välförtjänad långhelg. Jag ska sova och gå långa pokemon promenader men framförallt kommer jag hålla i vår stream på söndag. Vad tycker ni det borde bli, en World Of Warcraft Legion förtitt eller lite Overwatch competitive med Team Turnip? Skriv och rösta!

Robert Arveteg

Så Pokémon GO hände. Jag gick 2 mil på 2 dagar och kan därmed konstatera att den fått mig att röra på mig mer än någon träningsapp någonsin gjort. Jag lägger dock Pokémon GO på hyllan till en officiell release och provar Niantics tidigare spel Ingress tills det är dags.

Robin Stjernberg

I helgen kommer jag till skillnad från resten av redaktionen inte spela något Pokemon Go alls. SKOJA BARA! Den där jäkla Charizarden som gömmer sig bakom Ica ska fasen tas i helgen. Kanske klämmer jag in ett par rundar Overwatch också när fötterna börjar göra för ont.

Jonas Pettersson

Jag var ledig hela helgen från och med idag (torsdag), men min ljuva spelplan smulades sönder lite när jag blev inkallad extra. Men frukta icke, ty jag kommer definitivt att hinna kötta lite spel i backloggen återigen. Åh nej, inget nytt under solen även denna gång, trots att alla (ja, ALLA) pratar om det här nya Pokémon Go.

Johnny Larsson

I helgen kommer jag ladda powerbanken och lura ut familjen på promenad (låter ju bra iaf) bara för att just gotta catch them all i Pokemon Go! Hinner jag (vi) kommer det bli Lego Dimensions för resten av dötiden!

Adam Holmberg

Min helg ska spenderas i Toussaint då jag tänker spela ut den sista expansionen för det fenomenala Witcher III. Hearts of Stone var en av de mest imponerande bitarna nedladdningsbart material jag spelat sedan Shivering Isles, så mina förväntningar för Blood and Wine är skyhöga.

Petter Hansson Frank

Då jag har en Android-mobil och inte litar på sättet man kan skaffa Pokémon Go till den så lär jag få avstå det även över helgen. I stället blir det nog några matcher Overwatch och såklart Dota 2.

Jerry Fogselius

Vilket jäkla tjat om Pokémon Go! Jag är trött på spelet innan jag ens har testat det. (Egentligen är jag bara avis eftersom jag inte har någon susning om hur man får spelet att funka innan det släpps officiellt i Sverige). I helgen ska jag i ren protest inte spela någonting alls!

Malin Granberg

Inget Pokémon GO för mig, jag väntar tills jag hederligt kan ladda hem spelet via min egen stolta region. Nej, i helgen ska jag spela Lionhead Studios gamla fina spel The Movies, och bara njuta av att bevittna hur mina skådisar drunknar i dåliga alkoholvanor och pengarna rassla in på kassa kärleksrullar. Greatness awaits!

Percy Oropeza

Mighty No. 9 visade sig vara det ultimata beviset på att Hideki Kamiyas numera klassiska Twitterinlägg angående Keiji Inafune stämde: "He's a business man, not a creator". Men istället för att gråta över det hela återvänder jag denna helg till ett av Inafunes mer lyckade uppföljare - Mega Man X. (Snille)blixten slår tydligen inte ner två gånger på samma ställe...

Niklas Alicki

Någon dag ska vi prata om den besatthet som bara kan drabba tv-spelsintresserade, speciellt dem med ett intresse för trophies och achievements. Efter att ha klarat Blood & Wine-expansionen till Witcher 3 insåg jag att jag bara var några få trophies bort från ett platinum. Den svåraste? Klara hela spelet en gång till på Death March-difficulty. Så tre kvällar i rad har jag maxat igenom alla huvuduppdrag och är nu någon timme från Imlerith himself. Och när jag förhoppningsvis tar ner honom någon gång i helgen så tänker jag gå utomhus och se om solen fortfarande finns kvar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

FeatureFörtitt: Dark Souls 3

Alex har återigen dykt in i From Softwares lika mörka som underbara värld.

FeatureFörtitt: Dark Souls 3

From Software är tillbaka med ännu ett ultrasvårt spel. Och jag hatar det.

FeatureVad spelar vi i helgen? (1-3 juli)

Hoppas det regnar! Sol är överskattat! Spela tv-spel hela helgen!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading