Tom Currie från Nya Zeeland sade upp sig från jobbet förra veckan, för att kunna spela Pokémon GO på heltid. Han planerar nu att resa land och rike runt, för att fånga alla Pokémons som finns i spelet.

För mer om Pokémon Go:

Tydligen har Tom sedan länge drömt om att få uppleva ett riktigt äventyr och när spelet nyligen släpptes, såg han sin chans att våga säga upp sig och leva ut sin dröm. Han har redan fångat 90 av de just nu 151 Pokémons som finns i spelet.

1
Här är han! Killen som vågade ta steget och leva sin dröm.

Om du tycker det låter vansinnigt, så är du nog inte ensam. Men som tur är, har han sin mammas fulla stöd. Hon menar att det är jättebra att han får uppleva hela Nya Zeeland och träffa massor av nya människor.

Vad sägs? Känner du dig sugen på att följa Toms exempel?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Petersson

David Petersson

Skribent

Med rötterna i C64:ans demokultur har David utvecklat 00FF00-fingrar. Är övertygad om att jorden bara är en väldigt stor variant av Pac-Man. Tror på en varierad kost och konsumerar därför alla typer av spel. Men om han måste välja blir det rollspel.

Fler artiklar av David Petersson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

RekommenderatRecension: Pokémon Go

Pokémon kommer till verkligheten.

Pokémon Go: Här är alla 151 Pokémons i spelet

151 monster att fånga, sorterat efter alla typerna.

Eurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

Annons