Det var igår som Pokémon Go till sist släpptes här i Sverige, och redan har landet fått en Pokémon-feber utan dess like.

Våra kollegor i Storbrittanien kände att Pokémon Go, förutom att sluka våra batterier, faktiskt kan lära oss ett och annat. Därför satt de ihop en mysig video på de sex saker de lärt sig av spelet. Håller du med om punkterna?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons