Oinvigda kan lätt missta Pokémon Go-spelare för själlösa zombies som inte ser var de går. Två herrar i Encinitas utanför San Diego, USA, uppfyllde just denna fördom när de var ute på fickmonsterjakt. De var så uppslukade av spelet att de tillslut trampade ut för en klippa, föll 23 meter och räddningspersonal fick skynda dit för att hjälpa dem.

Den enda killen kunde räddas med ett rep och den andra skadades allvarligt och befinner sig just nu på sjukhus. Bakom originalrapporteringen står Fox59.com.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons