Det ser ut som att första Dead Rising kommer till Playstation 4

Låt oss vara Frank.

Troféer för det första, och numera klassiska Dead Rising, har dykt upp online. Allt pekar på ett släpp till Playstation 4.

1

Listan kommer via Exophase och är en säker källa. De har nämligen avslöjat stora släpp i förtid förut, bland annat remaster-versionerna av Heavy Rain och Beyond.

Dead Rising släpptes första gången till Xbox 360 år 2006 och har sedan dess varit exklusiv för Microsofts konsol.

En nyversion till Playstation 4 är överraskande dock - nyligen utannonserade Dead Rising 4 till Xbox One är nämligen i sig en uppföljare på första spelet.

Viktigt att poängtera är att Dead Rising 4 är tidsexklusivt och kommer bara förbli ensamt på plattformen under ett år. Därör är det inte orimligt att Capcom vill tillfredsställa Playstation-fansen lagom till jul med första spelet. Vi kan bara spekulera.

I dagsläget finns ingen information om vad som kommer vara nytt i nyreleasen men vi tippar så klart på upphottad grafik, bättre bilduppdatering och annat smått och gott.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading