Och så kom den dagen då folk som lagt ner hela sin själ i Pokémon Go ser en chans att tjäna lite fina stålars. På Ebay finns nu massvis med konton från spelare med hög level som säljs till groteska summor.

Det rör sig om hundratals dollar (!) för konton till ett, i grunden, gratisspel. Minst sagt tokigt.

Känner du för att gå den lata vägen, skippa de långa promenaderna, ja, då är det bara att slå till. Ett varningens tecken dock: Att köpa och sälja konton går emot Niantics riktlinjer för fusk. Bara så att du vet.

Vi på redaktionen rekommenderar istället att du påbörjar din egen resa. Det ger nog mer för ego-boosten.

Och nej, du får söka efter kontona själv på Ebay.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons