Och så kom dagen då en tränare fångat alla. Nästan i alla fall. Det är Reddit-användaren ftb_hodor som på forumet avslöjat att han fångat alla som, än så länge, är möjliga i Nordamerika.

Det rör sig om totalt 142 Pokémon och han har lyckats fylla Pokédexen genom att fånga samt utveckla fickmonster. Imponerande.

Kvar är dock nio stycken som antingen inte finns tillgängliga än, eller som är regionsspecifika. De som saknas är Ditto, Articuno, Zapdos, Moltres, Mewtwo och Mew (legendariska), samt Farfetch'd (exklusiv för Asien), Kangaskhan (exklusiv för Oceanien) och Mr. Mime (Västra Europa).

För att nå hit har ftb_hodor fångat 4296 Pokémon, de flesta i New York, och kläcka 303 ägg. Dessutom har han gått 153 kilometer och är i skrivande stund en level 31-tränare.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (0)

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Annons